I 2017 udgaven af den Internationale Grand Prix Serie deltog 2 danske ryttere, Nicki Pedersen og Niels-Kristian Iversen, ingen af de to formåede dog at leve op til de høje forventninger som vi danskere stiller til vores danske ryttere. Det var faktisk kun Peter Kildemand, der var med som reserve i det svenske løb, der nåede hele vejen frem til finalen, hvor han sluttede på en fjerdeplads efter en ellers flot præstation, havde man lavet et odds hos Unibet Sport på den præstation havde det sikkert givet godt igen.

2017 Grand Prix Serien bestod af 12 løb som blev kørt i 9 forskellige lande og sluttede i Australien hvor den australske rytter Jason Doyle vandt sit første Grand prix.

Første Løb i Slovenien d. 29/04/2017

Sæsonens først løb var i Slovenien hvor danske Nicki Pedersen og Niels-Kristian Iversen stillede til start med forventningerne om at nå en podie plads, således gik det dog ikke.

I det først heat styrtede Nicki Pedersen hvilket han formåede at gøre i hele 3 af hans heats, og han sluttede med kun 3 sølle point.

Bedre gik det for Niels-Kristian Iversen der efter en skidt start sluttede nummer 2 i hans andet heat og vandt sit tredje heat, dermed var en anden plads i hans fjerde heat og femte heat nok til at sikre sig en plads i semifinalen, her sluttede han på en fjerdeplads og missede dermed finalen, men en ellers god start på det internationale Grand Prix for Niels-Kristian Iversen.

Andet Løb i Polen d. 13/05/2017

Med samme to danskere til start i Warszawa ledte Nicki Pedersen efter genoprejsning efter et skidt første løb i Slovenien, og Niels-Kristian Iversen skulle prøve at forsætte de gode takter.

I det først heat sluttede Nicki Pedersen nummer 2, men med 3 tredje pladser i de næste 3 heats og en fjerde plads i hans sidste heat sluttede Nicki Pedersen med 5 point og langt fra en semifinale plads.

Igen var Niels-Kristian Iversen den stærkeste dansker, efter en skidt start og en fjerde plads i hans først heat fik han fart i cyklen og fik 2 anden pladser og 1 tredjeplads i hans næste 3 heats, og i sidste heat skulle han bruge en sejr for at kvalificere sig til semifinalen, hvilket han på fornemmeste vis leverede og dermed sikrede sig en plads i semifinalen for anden gang i træk. Igen blev det dog endestationen for Niels-Kristian Iversen da han sluttede på en tredjeplads.

Tredje Løb i Letland d. 27/05/2017

I sæsonen tredje løb i Letland var Peter Kildemand med som erstatning for en skadet Nicki Pedersen.

Peter kildemand formåede dog ikke at køre op til hans normale niveau og han sluttede sidst i sine første 4 heats og som nummer 3 i sit sidste heat.

Niels-Kristian Iversen startede skidt med en fjerdeplads i sit først heat, og det skulle vise sig at blive dyrt, eftersom han glippede sin tredje semifinale i træk med blot 1 point. hans 3 anden pladser og et enkelt heatsejr var ikke desværre ikke nok, efter en ellers flot præstation igen.

Fjerde Løb i Tjekkiet d. 10/06/2017

Igen var Peter Kildemand med som erstatning for en skadet Nicki Pedersen.

Peter Kildemand kørte et rigtig fornuftigt løb og vandt 2 heats, hvilket sikrede ham en ottende plads og en plads i semifinalen, hvor han dog fik aftens tredje fjerdeplads og dermed missede finalen.

Niels-Kristian Iversen havde en skidt aften og sluttede skuffende med kun 3 point.