I denne artikel ser vi på danskernes præstationer fra det 5, 6, 7, og 8 løb i den International Grand Prix Serie 2017.

Femte Løb i Danmark d. 24/06/2017

Det femte løb skulle køres i Danmark på Casa Arena i Horsens hvor hele tre danskere stillede til start. Niels-Kristian Iversen var kvalificeret, Peter Kildemand var igen med som erstatning for en skadet Nicki Pedersen og Kenneth Bjerre stillede til start på et wildcard. Og det skulle vise sig at rytteren på wildcard reddede den danske ære den aften.

Niels-Kristian Iversen formåede kun at skrabe 3 point sammen via 3 tredjepladser og 2 fjerdepladser, hvilket ikke var hvad de danske fans havde håbet på, men mere skulle det desværre ikke blive til.

Peter Kildemand havde præsteret rigtig godt i de tidligere løb med 2 semifinale pladser, og han skulle se om han ikke kunne nå hele vejen til finalen på sin hjemmebane i Danmark, men det blev kun til 1 andenplads og 1 tredjeplads, hvilket også gav ham 3 point, langt fra en semifinale plads.

Kenneth Bjerre skulle vise sig at være aftens bedste Dansker, han startede ud med en fjerdeplads, men så kom der fart i cyklen og han vandt sit næste heat, og fulgte det op med anden plads, inden han desværre blev diskvalificeret i sit fjerde heat og så var en andenplads i hans sidste heat ikke nok til at sikre sig en semifinale plads som han glippede med et enkelt point. Og derved var der ingen Danskere i finalen i Danmark.

Sjette Løb i England d. 22/07/2017

Det sjette løb blev kørt på Millennium Stadium i Cardiff. Igen var Peter Kildemand med som erstatning for Nicki Pedersen.

Niels-Kristian Iversen fik kørt 2 andenpladser hjem i de 2 første heats, men fulgte så op med 2 fjerdepladser, og så var en heat sejr i hans sidste heat ikke nok til at sikre ham en semifinale plads, han sluttede med 7 point.

Peter Kildemand skulle derimod vise sig at have en god aften med 2 heat sejre og, 1 andenplads og 2 tredjepladser hvilket gav 10 point og en semifinale plads, hvor han desværre sluttede på en fjerdeplads.

Syvende Løb i Sverige d. 12/08/2017

Igen i Sverige var det med Peter Kildemand og Niels-Kristian Iversen til start med det Danske flag. Desværre havde de begge en hård aften i det Svenske.

Niels-Kristian Iversen fik kørt 6 point ind via 1 først plads, 1 anden plads og 1 tredjeplads, det var igen ikke nok til en semifinale plads.

Peter Kildemand fik kun skrabet 4 point sammen efter 3 fjerdepladser og 2 andenpladser, og kunne desværre ikke følge op på sin ellers flotte præstation i Cardiff.

Ottende Løb i Polen d. 26/08/2017

I Polen var der kun 1 Dansker til start, og det var hverken Niels-Kristian Iversen, Peter Kildemand eller Nicki Pedersen, men denne gang var det unge Michael Jepsen Jensen. Han skulle vise sig som et frisk pust efter et par mindre gode danske løb.

Michael Jepsen Jensen var med i hans første International Grand Prix nogen sinde, men det holdte ham ikke tilbage, og i hans første heat vandt han ganske imponerende, og så var aftenen igang. Han fulgte op med 2 andenpladser og 1 tredjeplads, hvilket var nok til gå videre til semifinalen som han dog tabte. En rigtig flot præstation af Michael Jepsen Jensen, der gav håb til os danske fans om at en ny stor dansker kan være på vej.