Der er mange mennesker, der er bange for at springe ud i speedway. Der kan nemlig være en tro på, at man som menneske skal have visse kundskaber for at kunne finde ud af det. Men sådan er det altså ikke med speedway – det er noget, selv en begynder kan give sig i kast med. Hvis man ønsker det, har man også mulighed for at få gode instruktioner rundt omkring i landet. Man skal dog naturligvis bare bo i nærheden af et sted, hvor det er muligt – eller være villig til at køre efter det.

Kast dig ud i speedway og bliv glad

Det er ikke nogen hemmelighed, at speedway gør glad. Hvis man interesserer sig for det, kan man her læse om Grand Prix og mange andre spændende ting. Der vil altid være fart over feltet, når det handler om speedway, og man skal selvfølgelig være lidt modig for at komme i gang. Både drenge og piger samt mænd og kvinder dyrker speedway. Man skal selvfølge nok øve sig en hel del, før man bliver dygtig nok til at deltage i et grand prix. Men ellers kan man jo bare tage ud og se på – det kan jo i sig selv også være rigtig sjovt og spændende.

Speedway er en sport, der kræver stor koncentration, og man skal også kunne lide, at det går stærkt. Hvis man er en farttosse og begejstret for hurtighed, vil man finde stor tilfredsstillelse i sporten. Det er sjovt at kaste sig ud i speedway, og man lærer hurtigt. Som tiden går vil man også finde ud af, at man lærer rigtig mange gode færdigheder under speedway.

Det er bare at komme ud og finde et sted, hvor man kan træne sammen med andre. Det er i hvert fald det, der er aller sjovest.